Diensten
Koopman Automotive is op meerdere vlakken in de autobranche actief.

Koopman Automotive BV

Beweegt zich op meerdere fronten in de Nederlandse autobranche. Inkoop, verkoop, leasing, transport, schadereparatie/afhandeling, import en export van alle type voertuigen. Door al deze vlakken samen gebundeld te hebben kunnen wij u met ons totaalpakket altijd voorzien van professioneel advies en begeleiding bij alles op automotive gebied.

Inkoop

Wij zijn u graag van dienst met de verkoop van uw auto. Sommige partijen die op internet auto's inkopen werken met geautomatiseerde koerslijsten. U krijgt dan een inkoopprijs voorgesteld die in de praktijk uiteindelijk bijna altijd fors naar beneden wordt bijgesteld. Internet forums staan hier vol van. Wanneer u bij ons de auto eerlijk omschrijft krijgt u een 100% gegarandeerd bod op basis van die gegevens. Geen verrassingen achteraf dus. Iets wat wij belangrijk vinden. Als extra service bieden wij tevens de inkoop op locatie bij u thuis of kantoor waar wij de auto taxeren, afrekenen, uw kenteken vrijwaren en de auto meteen meenemen op transport. Zo ontzorgen wij u van alle gedoe en risico bij het verkopen van uw auto.

Verkoop

Koopman Automotive heeft door haar jarenlange ervaring in de autobranche een zeer breed (internationaal) netwerk van geregistreerde handelaren en inkoopkanalen. Hier treden wij op als groothandel door in- en verkoop voor professionele autobedrijven. Tevens leveren wij auto’s rechtstreeks vanuit onze eigen leasemaatschappij. Onze verkoop vindt voornamelijk plaats in de business to business omgeving in de autobranche maar wij leveren ook aan niet auto gerelateerde bedrijven en particulieren. Kopen bij Koopman betekent samenwerken met professionals.

Schadereparatie

Koopman Autoschade is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving. Wij repareren autoschades voor grote wagenparken, verschillende leasemaatschappijen en vele particulieren. De reden dat men voor de service van Koopman Autoschade kiest is simpel: wij repareren snel én met hoge kwaliteit. Deze verhouding kunnen wij realiseren omdat wij uitsluitend werken met getrainde monteurs en autospuiters welke buiten alle diploma’s, ook een hart voor auto’s hebben. Wij repareren een auto zoals wij onze eigen auto ook gerepareerd willen zien: goed, efficiënt, snel en veilig. Als u uw auto om 08:00u brengt, dan starten wij om 08:05. Zo kunnen wij snel constateren welke onderdelen wij moeten bestellen, uiteraard uitsluitend bij de officiële dealer. Het is vervelend om geen vervoer te hebben en zo heeft u zo snel mogelijk uw vervoersvrijheid weer terug. Natuurlijk hebben wij ook altijd vervangend vervoer klaarstaan. En als u geen vervangend vervoer nodig heeft, brengen wij u gewoon even thuis of naar uw werk. Vaak hebben grote ketens als nadeel dat het schadebedrijf wegens kostenbesparing met minimale middelen moet werken. Wij hebben ons bewust niet aangesloten bij een grote keten. Op deze manier hebben wij de vrijheid om zelf keuzes te maken samen met u als klant, zoals ervoor kiezen om delen te vervangen i.p.v. uit te deuken. Tevens kunnen wij daardoor werken met de meest hoogwaardige verf en spuiten wij altijd aangrenzende delen mee zodat er geen kleurverschil ontstaat. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw auto écht goed wordt gerepareerd.

Al onze diensten:

LEASE
BANDEN
INKOOP
VERKOOP
IM-/EXPORT
SCHADEHERSTEL