Inkoop
Wij zijn u graag van dienst met de verkoop van uw auto.

Verkoop uw auto vanuit uw luie stoel

Wij zijn u graag van dienst met de verkoop van uw auto. Sommige partijen die op internet auto's inkopen werken met geautomatiseerde koerslijsten. U krijgt dan een inkoopprijs voorgesteld die in de praktijk uiteindelijk bijna altijd fors naar beneden wordt bijgesteld. Internet forums staan hier vol van. Wanneer u bij ons de auto eerlijk omschrijft krijgt u een 100% gegarandeerd bod op basis van die gegevens. Geen verrassingen achteraf dus, iets wat wij belangrijk vinden. Als extra service bieden wij tevens de inkoop op locatie bij u thuis of kantoor waar wij de auto taxeren, afrekenen, uw kenteken vrijwaren en de auto meteen meenemen op transport. Zo ontzorgen wij u van alle rompslomp bij het verkopen van uw auto. Uw auto verkopen is een lastige klus. Particuliere kopers willen graag proefrijden, beslissen vaak niet direct en de volledige financiële afhandeling moet ook perfect verlopen. Wilt u vooral uw auto zorgeloos verkopen, zonder gedoe en risico? Meld uw auto vandaag nog aan via KOOPMANAUTOMOTIVE.NL en ontvang binnen 24 uur een gegarandeerd bod (mits auto is zoals beschreven).

Klik hier om uw auto aan te melden!


Werkwijze

U vult het formulier in op onze website waardoor u uw auto geheel gratis en vrijblijvend bij ons aanbiedt. Wij brengen dan op basis van de door u ingevulde gegevens binnen 24 uur een gegarandeerd* bod uit op uw auto. Indien u akkoord gaat met het bod dan maken we een afspraak voor bezichtiging van uw auto. Wij stellen samen met u op de door u gekozen locatie een koopovereenkomst op en betalen wij u de afgesproken prijs per bank of contant. Uw auto wordt dan direct meegenomen en gevrijwaard zodat direct uw verzekering kan opzeggen en de wegenbelasting stopt. Wij zorgen dus voor een snelle en correcte afwikkeling. *mits object zich in de omschreven staat bevindt.

Klik hier om uw auto aan te melden!


Waarom Koopman?

Koopman Automotive maakt het voor iedereen gemakkelijk zijn of haar auto te verkopen. Door onze jarenlange ervaring en grote netwerken in de autobranche kunnen wij iedere auto inkopen. Ongeacht staat, schadeverleden, onderhoud, APK afkeur of zelfs total-loss. Maar ook vrijwel nieuwe auto’s of auto’s waar nog een financiering op loopt kunnen wij overnemen. Zelfs op specialistische auto’s als oldtimers, waardevolle klassiekers of restauratieobjecten brengen wij een bieding uit. En gaat u akkoord dan komen wij hem altijd op locatie ophalen.

Klik hier om uw auto aan te melden!


UW AUTO VERKOPEN IN 3 STAPPEN

1) Meld uw auto aan via de website.
2) U ontvangt een gegarandeerd bod binnen 24 uur.
3) Uw auto wordt betaald, opgehaald en gevrijwaard.

100% gratis, veilig en vrijblijvend